Om mig

Mit billede
Som I måske kan se - ja, jeg har en svaghed for sjove- og ikke nødvendigvis kønne, sko. Fik en del sjove kommentarer i den uge jeg gik med 2 forskellige farver i Børneafdelingen. Hvorfor gå i ét med tapetet?

Første forsøg, hvadbehar???

Første forsøg, hvadbehar???
Den blev lidt skæv efter en lang togrejse, men smagen fejlede ikke noget!

Slideshow med hundene

En del af Lottes bibliotek

Berta

Berta
Familiens lille vuf!

mandag den 31. marts 2008

Opgave 18 B

Denne opgave gik ud på at finde videoklip via Vodpod - og så få dem lagt på min blog.

Det var nemt at søge - og dejligt, nu er her et klip fra Caspers koncert i børnebiblioteket - og ikke bare en "henvisning" - som under billedet...

Sjovt at lege her - og ja, pandaen kan jeg bare ikke stå for...

Punker

Opgave 18 A.

Så kom der ennu et par opgaver fra den kære Ann - og første er nu udført.. - tror jeg på et senere tidspunkt skal ind og "lege" lidt på "letterjames.com for at se hvilke muligheder der ellers gemmer sig her.

mandag den 17. marts 2008

Ting nr 17

Så fik jeg også prøvet iGoogle - smart at man kan samle alt "sit rod" eller som Ann så smukt udtrykker det, samle mine net-ressourcer på et sted - det sidste lyder nu også pænere!

Jeg vil helt sikkert komme til at bruge min side her - har fået lagt både nogle rent faglige gadgets men nu også nogle der er mere underholdningsprægede - som f.eks. YouTube... Nu opgave 17 er løst kan man jo snart holde Påskeferie med god samvittighed

fredag den 14. marts 2008

Google Docs

blev jeg færdig med Ting nr. 16 - og her er da noget der bare kan bruges til noget helt fornuftigt - og praktisk.

Jeg bruger nu - sammen med Annemarie og Britta - "docs" og det er da bare super smart, - og let at gå til - så her er klart en ting vi kommer til at bruge igen og igen.

torsdag den 6. marts 2008

Thank god, it's spring time


Thank god, it's spring time
Originally uploaded by Seite-3
Så kom der lige en mail fra Ann idag, der gav stof til eftertanke... hold da op - så er det jo lige lidt ærgerligt at det fine kagebillede jeg fandt på Flickr og lagde på bloggen, - ja, det slettede jeg igen efter en tid - synes bare der var lidt for meget flødeskum ialt på min blog... - så nu må jeg lægge et nyt over... - og fandt så det fine forårsbillede her... og der er ingen kalorier i det!

onsdag den 5. marts 2008

Marianne fra Hatteteatret


Endnu et lørdagsarrangement i
Børnebiblioteket - desværre kom der
ikke utrolig mange børn - til gengæld
fik dem der var der, en utrolig god
oplevelse..