Om mig

Mit billede
Som I måske kan se - ja, jeg har en svaghed for sjove- og ikke nødvendigvis kønne, sko. Fik en del sjove kommentarer i den uge jeg gik med 2 forskellige farver i Børneafdelingen. Hvorfor gå i ét med tapetet?

Første forsøg, hvadbehar???

Første forsøg, hvadbehar???
Den blev lidt skæv efter en lang togrejse, men smagen fejlede ikke noget!

Slideshow med hundene

En del af Lottes bibliotek

Berta

Berta
Familiens lille vuf!

mandag den 17. december 2007

Juleferie...

Første feriedag er gået - men der er heldigvis flere forude, dejligt! Havde håbet juletræerne var udsolgt, da det var vores tur i går, men nej - så igen i år skal man ha´ et træ stående indendøre, synes det er en mærkværdig tradition... - og det ender altid med grannåle overalt, fordi hunden får den fordelt alle vegne i huset!

Gad vide, hvilke sjove opgaver der ligger når man kommer tilbage efter ferien - indtil nu synes jeg bare 23 ting har været sjovt... - og jeg får vel også lært lidt nyt...

Kan I ha´ en rigtig dejlig, Glædelig jul allesammen !!

tirsdag den 11. december 2007

Ting 3 og 4

Så kom det sålangt, så nu er både opgave 3 og 4 løst - omend det gik lidt hurtigt dennegang... nogle ting er også sjovere end andre...!!

Jeg valgte at abonnere på Politiken, senere fandt jeg ud af at lægge 23 ting på, smart nok når man hjemme sad og ville gå videre med det- men her længe efter må jeg indrømme at jeg ikke får brugt det meget..

lørdag den 8. december 2007

Så er min blog oprettet - ikke helt så svært som jeg havde forestillet mig.. - og mere, jeg havde ikke forestillet mig det ligefrem kunne være sjovt...!!!

Det blir lidt spændende at se hvilke udfordringer der kommer med de her 23 ting undervejs - og jeg glæder mig til at komme igang.