Om mig

Mit billede
Som I måske kan se - ja, jeg har en svaghed for sjove- og ikke nødvendigvis kønne, sko. Fik en del sjove kommentarer i den uge jeg gik med 2 forskellige farver i Børneafdelingen. Hvorfor gå i ét med tapetet?

Første forsøg, hvadbehar???

Første forsøg, hvadbehar???
Den blev lidt skæv efter en lang togrejse, men smagen fejlede ikke noget!

Slideshow med hundene

En del af Lottes bibliotek

Berta

Berta
Familiens lille vuf!

fredag den 23. maj 2008

Sidste opsamling..

Nu nærmer tiden sig for den spændende lodtrækning - og jeg har et par "hængepartier" det lige skal klares..

Fik aldrig lavet et indlæg om Deezer, så jeg har lige måtte være inde og kigge for at huske hvordan det lige var... den kommer jeg ikke til at bruge igen - der var altfor mange "døde" numre... - eller har man måske selv en underlig musiksmag... - vides ikke, men vil fremover glemme Deezer..

Næste manglende punkt gælder Netmusik... - Det var let at søge musik der, og jeg fik lagt et par gamle Shit & Chanel numre på mp3´eren - Jeg synes dog det er bøvlet at man selv skal huske at få slettet numrene igen efter 7 dage - og heller ikke super smart, at man ikke kan hente ret mange musiknumre ad gangen... - så min mp3 afspiller er ikke fyldt med Netmusik.

Men hold op, hvor bliver den ellers bare flittigt brugt... - nu kommer både Mads og Monopolet, De sorte spejdere og andre radioprogrammer fast ind på den 1 gang pr. uge... - suverænt at ha´, når man enten er på havearbejde eller bare lige har tid til at høre lidt radio udenfor programmernes almindelige sendetid... så ja tak til det med Pod Cast.

Tror jeg fik samlet de sidste løse ender op her - og så lige et suk.... - Det lykkedes mig aldrig at få min video lagt på You Tube, trods flere flinke folks hjælp...

Må forsøge mig med den en anden gang.. - og så er det vidst på tide at slippe mine 23 ting nu - der kalder lige en udlånsvagt.